A Felvételi honlap ITT , Facebook oldalunk pedig ITT érhető el | Moodle | CooSpace | etr | Intra | Szervezeti felépítés | Telefonkönyv | Oldaltérkép | PTE | FEEK

Katona hallgatók vehették át oklevelüket a diplomaátadó ünnepségen

A PTE FEEK-en eredményesen zárták féléveiket és sikeres záróvizsgát tettek a Honvédelmi Minisztérium és a Magyar Honvédség állományában szolgálatot teljesítő katona hallgatók az emberi erőforrás tanácsadó mesterszakon, valamint a protokoll szaktanácsadó és rendezvényszervező szakirányú továbbképzésen. A 2014. június 26. napján megtartott diplomaátadó ünnepségen dr. Nemeskéri Zsolt dékán, valamint Erdélyi Lajos és Dezső Sándor dandártábornok urak negyvennyolc végzős hallgatónak gratuláltak és adták át a tanulmányaik sikeres lezárását jelképező oklevelet.

Pécsi Tudományegyetem Felnőttképzési és Emberi Erőforrás Fejlesztési Kar

Diplomaátadó ünnepség

2014. június 26.

 

A Pécsi Tudományegyetem Felnőttképzési és Emberi Erőforrás Fejlesztési Karán eredményesen zárták féléveiket és sikeres záróvizsgát tettek a Honvédelmi Minisztérium és a Magyar Honvédség állományában szolgálatot teljesítő katona hallgatók az emberi erőforrás tanácsadó mesterszakon, valamint a protokoll szaktanácsadó és rendezvényszervező szakirányú továbbképzésen. A 2014. június 26. napján megtartott diplomaátadó ünnepségen dr. Nemeskéri Zsolt dékán, valamint Erdélyi Lajos és Dezső Sándor dandártábornok urak negyvennyolc végzős hallgatónak gratuláltak és adták át a tanulmányaik sikeres lezárását jelképező oklevelet.

A Pécsi Tudományegyetem Felnőttképzési és Emberi Erőforrás Fejlesztési Kar felterjesztése alapján Dr. Bódis József, a Pécsi Tudományegyetem rektora az Egyetem Díszes Alapító Okirata kitüntetést adományozta Dr. Benkő Tibor vezérezredes, Honvéd Vezérkar főnök részére, amely szintén e rendezvényen került átadásra. A Pécsi Tudományegyetem rektora az Egyetem Díszes Alapító Okiratát azoknak a személyeknek adományozza, akik kiemelkedő szakmai munkájukkal, aktív segítőkészségükkel járulnak hozzá a Pécsi Tudományegyetem sikerének és elismertségének növeléséhez.

A diplomaosztón bejelentésre került, hogy Dr. Kobolka István ezredes, a Felnőttképzési és Emberi Erőforrás Fejlesztési Kar egyetemi docense „A Magyar Felsőoktatásért” emlékplakettet vehette át. Docens úr az Emberi Erőforrás Fejlesztési Intézetben végzett munkájával, valamint a Védelmi Kutatások Központ igazgatójaként segítette az Egyetem és a Magyar Honvédség közötti hosszú távú sikeres együttműködés létrejöttét. Elkötelezett és lelkiismeretes koordinációs munkáját dicséri számos hazai és külföldi tanulmányút, tudományos együttműködés, publikáció és szakmai konferencia is. Az itt szerzett tapasztalatokat a Kitüntetett a továbbiakban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Nemzetbiztonsági Intézet Katonai Tanszék vezetőjeként fog kamatoztatni.

A Pécsi Tudományegyetem Felnőttképzési és Emberi Erőforrás Fejlesztési Kar ezúton gratulál eredményesen végzett hallgatóinak és kitüntetettjeinek.

dátum: 2014. 06. 27. 13:49